Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2016 » Листопад » 26 » ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО
10:47
ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО

     Для учнів 1-9 кл. Борівського НВО організовано та проведено зустріч з учасником АТО – капеланом АТО священником Борівської парафії о. Романом!

     З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни, 25 листопада 2016 року у школі відбулася зустріч учнів з капеланом АТО священником Борівської парафії о. Романом! 

     Отець Роман - людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Він поділився з учнями своїми спогадами про події на передовій в зоні АТО, про те, як  поїхав  на схід захищати Батьківщину. Отець Роман   намагався у доступній для дітей формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні у піднесеному патріотичному дусі, а в залі панувала тиша…         

     Він щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують солдатів своїми листами, малюнками, а також за участь у благодійних акціях на допомогу армії. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

    Учні 6 та 8 класу привітали дорогого гостя цікавою концертною програмою, яку підготувала класний  керівник 6 класу Коваль Валентина Миколаївна. Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв України, які віддали життя за нас.

      Діти та присутні вчителі висловили глибоку вдячність та шану о. Роману за його мужність, за силу волі і витривалість і побажали  здоров’я, удачі, щастя та миру.

   Директор школи, Василь Степанович, звернувся до дітей з проханням пам’ятати героїв, які принесли в жертву своє життя для нашого світлого майбутнього. Закликав цінувати їх вчинок та бути готовим до боротьби і захисту своєї Батькіщини.

   Завершилася зустріч фотографією на пам`ять.

Такі уроки мужності назавжди залишаться у пам’яті учнів та стануть справжніми уроками життя.

Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави

  ДЯКУЄМО  о. Роману   ЗА ЗВОРУШЛИВІ СПОГАДИ, А ВАЛЕНТИНІ МИКОЛАЇВНІ КОВАЛЬ, КЛАСНОМУ КЕРІВНИКУ 6 КЛАСУ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ДАНОЇ ЗУСТРІЧІ!!!

 

Переглядів: 263 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz