Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2016 » Березень » 28 » Зустріч з парнерами
22:22
Зустріч з парнерами

    25 березня    15  учнів  Ясногородського НВО  як представники  громадсько-активної школи в супроводі вчителів та директора школи Шамоти Люби Миколаївни з дружнім візитом відвідали  Борівське НВО. Біля двох років між нашими школами існують тісні партнерські зв'язки.  Навесні 2015 року учні Борівської школи  побували на родинному святі у Ясногородській школі‚ а також здійснили екскурсію на страусину ферму. Тоді з собою привезли родинне тепло, чудовий настрій, масу задоволення та контакти нових друзів.

   Проживаючи поряд із столицею України  містом Києвом‚ наші друзі мають змогу подорожувати  на шкільному автобусі по багатьох пам’ятних місцях нашої Київської області та побували в різних музеях і виставках Києва.

 Ми запропонували їм оглянути витвори мистецтва зроблені руками наших учнів, які дарують насолоду при їх огляді, та  отримати задоволення від спільної роботи під час  майстер-класів з чудовими та привітними «умільцями».  Цікава була екскурсія по школі,  де заступник директора школи Н.М. Грама запросила гостей відвідати виставку кращих робіт учнів школи та молоді  села. Тут гості побачили роботи,  деякі з яких можна назвати «шедевром». Все це надзвичайно сподобалося нашим гостям. Вони отримали нагоду побачити виготовлені юними майстрами вишиванки, обереги, картини виліплені з тіста і пластиліну, дерев'яні фігурки улюблених героїв з казок, гончарні вироби й самоткані полотна, писанки й обереги. А потім майстер-клас з різними видами мистецтва, де учні школи Каменчук Діана, Світельська Наталія, Ковальчук Діана  працювали наставниками разом з волонтерами  гуртків  Давиденко Г.А., з розпису на бересті, перукарського мистецтва Грама Н.М. і  Коцюба В.С. з гончарного мистецтва. Зі слів дітей та вчителів, вони весело провели час, дізнались багато новенького та зробили власними руками «творіння»: вироби з берести та  глини, та повезли свої «шедеври» додому.     А ми задоволені, що можемо частинку своїх знань передати небайдужим людям, які цінують народне мистецтво. Діти активно спілкувалися, адже саме в творчій роботі знаходяться справжні друзі.

Ці зустрічі обов’язково  матимуть продовження. 

 

 

Переглядів: 278 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz