Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2016 » Травень » 16 » Вони кують перемогу!
20:43
Вони кують перемогу!

              До Борівського НВО  на урок мужності 16 травня 2016 року завітав боєць АТО‚ Олександр Анатолійович Безгачев, який несе службу   на підступах до  міста Донецька. Олександр приїхав у короткотривалу відпустку із зони  АТО в село Борівку.   Він розповів учням як їхній 41 окремий мотопіхотний  батальйон захищає мир та спокій нашої держави. У спілкуванні зі старшокласниками боєць  розповів про найрізноманітніші ситуації, в які йому доводилося потрапити за цей період часу; про умови проживання. Розповів про дружбу‚ яка так необхідна на цій війні.

Зустріч пройшла в атмосфері неформальної бесіди. З великою зацікавленістю учні та вчителі ставили запитання солдатові. Загалом урок пройшов доволі цікаво. Поспілкувавшись з людиною, яка захищає Україну і оберігає наш мир та спокій, у дітей піднявся патріотичний дух. Під час виховного заходу  були показані документальні кадри про те, в яких умовах воюють наші бійці в зоні АТО, про ставлення до українських воїнів з боку сепаратистів. Вихованці були надзвичайно схвильовані побаченим і почутим. Якою ж радістю наповнилися наші серця‚ коли Олександр від імені бійців 41 мотопіхотного батальйону передав нам свій бойовий прапор‚ залишивши на ньому свої побажання й автографи. Ми ніби побували там‚ на Донбасі‚ на передовій‚  поряд з героями.

На завершення школярі  виразили щирі слова подяки.  Коли підійшов час прощатися‚ учні побажали нашому захисникові повертатися живим і здоровим та передали малюнки й листи зі своїми побажаннями його друзям в зону АТО.

  Усі присутні провели шанованого гостя оплесками і висловили сподівання, що незабаром  жахливі події в Україні скінчаться,  і всі з нетерпінням будуть чекати  його в нашій шкільній родині.

Ми йому бажаємо лише успіхів на полі бою та скорішого повернення додому!

Переживаємо! Молимось!

 

 

Переглядів: 387 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz