Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Січень » 10 » Успіхи першокласників!
11:08
Успіхи першокласників!
Слово є одним із найважливіших об’єктів уваги вчителя і учнів у період навчання грамоти.

Ніби недавно на своїй першій лінійці стояли майбутні першачки, а ось скоро долітають до кінця навчання учнів 1 класу Борівського НВО. Щоб підвести підсумки першого періоду навчання грамоти першокласників вчителька початкових класів Васильчук Леся Олексіївна підготувала разом з своїми вихованцями цікаве, веселе свято. Кожен з них мав змогу продемонструвати набуті знання та навички. Успіх роботи вчителя, батьків та учнів був спрямований на збагачення словникового запасу учнів, розвиток їх творчих здібностей. Саме це і продемонстрували первачки.

Свято було проведено у ігровій формі. Діти привітали всіх гостей. Дуже приємно що завітали на свято батьки, хрещені учнів, сусіди, бабусі та працівники школи. Пролунав дзвінок і діти поспішили на «уроки». На першому уроці показали свої вміння читати та декламувати вірші. На уроці «письма» жалілися «які були неслухняні». На наступному «уроці» розв’язували римовані задачі та вміло провели усний рахунок. Найбільше дітям сподобалося на уроці «Я і Україна» заповнювати кросворд. Активними гостями свята були учні 5 класу. Адже завдяки їм завітали Веселий Алфавіт, Український Буквар, Зошит та Лінійка, які своєю присутністю зробили свято цікавим та урочистим.

Весело учні згадували свої перерви та канікули з батьками за допомогою інсценізації, гуморесок.

Діти вірно та охоче відповіли на запитання Букваря та дали йому урочисту клятву. Лунали пісні, свято завершилось веселим танцем з Букварем.
Переглядів: 517 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz