Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2014 » Лютий » 22 » Тиждень англійської мови!
16:25
Тиждень англійської мови!

                З 10 лютого по 14 лютого у Борівському НВО проходив тиждень англійської мови.

Успішне оволодіння іншомовними практичними навичками має на увазі глибоке усвідомлення учнями значення іноземної мови в підвищенні освітнього рівня людини. Щорічне проведення тижня англійської мови сприяє формуванню позитивних мотивів навчально-пізнавальної діяльності учнів, підвищенню рівня оволодіння мовою, більш широкому знайомству школярів з культурним та соціальним життям народів світу.

         Цього року під час проведення тижня англійської мови було проведено два відкритих уроки у 9 класі «Охорона навколишнього середовища». Учні підготували  проектні роботи, провели їх презентації. Під час проведення уроку «Охорона навколишнього середовища» був використаний роздатковий матеріал, інтерактивна дошка, учні підготували постери та відео презентацію «HelpKeerTheEarthCleanandGreen». Учні у своїх виступах говорили про проблеми навколишнього середовища, а в кінці уроку кожний з них висловив свою думку про те, як можна вирішити дані проблеми і як вони особисто можуть допомогти у вирішенні  такої глобальної проблеми, як забруднення навколишнього середовища.

         У 7 класі урок на тему «Спорт в Україні» пройшов під гаслом  «В здоровому тілі здоровий дух:

про різні види спорту, про найкращого спортсмена нашої школи, в ігровій формі закріпили словниковий запас по темі, підготували кросворди, які вирішували під час уроку, а також відбулася презентація роботи «Екстремальні види спорту».

         Позакласний захід   «Ми різні. Ми рівні. Ми разом», пройшов у вигляді судового засідання, де діти презентували англійську, німецьку та французьку мову і прийшли до висновку, що всі вони мають право на їх вивчення у школах.

Крім того пройшли конкурси-змагання між учнями у класах, а також між окремими класами.

Переглядів: 402 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz