Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Червень » 2 » Свято Останнього Дзвоника!
14:46
Свято Останнього Дзвоника!

  24 травня в школі відбулося свято Останнього дзвоника.  З самого ранку радісні, веселі учні нашої школи з букетами чарівних весняних квітів поспішали на свято, щоб попрощатися із школою на цілих три літніх місяці. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і вітання. Сьогоднішнє свято «Останнього дзвоника» було для всіх урочистим, радісним і затишним.  На святі присутні вся шкільна родина – учні, вчителі, батьки, гості всі ті, чиї серця б’ються разом з серцем нашої школи. Кожний учень відчував щось особливе: хто радів, що закінчилися уроки і незабаром будуть найдовші канікули.  В цей день ми впевнено можемо з гордістю розповісти всім про свої успіхи та перемоги, похвалитись досягненнями за рік. Директор школи Василь Степанович Коцюба вручив грамоти обдарованим учням-призерам та переможцям районних та обласних олімпіад, конкурсів та змагань. Також Василь Степанович вручив почесні нагороди педагогам школи від департаменту освіти та науки Київської обласної держадміністрації за підготовку переможців – Галині Андріївні Давиденко та Наталії Петрівні Клименко. У цьому навчальному році в школі немає випускного 9 класу. Зате є випускники початкової школи - учні 4 класу.

Випускники 4 класу обдарували вчителів чудовими квітами. Слова  привітання пролунали від учнів 1 класу. З найкращими побажаннями до дітей  звернулися гості:батьки та класовод 4 класу. А учні  8  класу  протанцювали і заспівали  пісню «Канікули», адже всі решта учнів залишаються в школі і мріють про канікули.

Дорогі друзі! Бажаємо вам за літні канікули набратися сил, наснаги і розпочати новий навчальний рік з бажанням пізнати більше і бути справжніми патріотами рідної школи.

 

Переглядів: 414 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz