Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2014 » Травень » 15 » Семінар – супутник для заступників директорів з навчально-виховної роботи у Борівському НВО
13:00
Семінар – супутник для заступників директорів з навчально-виховної роботи у Борівському НВО

14 травня 2014 року на базі  Борівського НВО « ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся семінар-супутник  заступників директорів з навчально-виховної роботи  закладів освіти району з проблеми: “ГАШ як засіб управління якістю освіти: напрацювання, проблеми, перспективи”.  Учасники семінару розпочали свою роботу  в бібліотеці школи, де Олена Володимирівна Матейчук – завідуюча районним методичним кабінетом представила тему й план роботи. Директор школи Коцюба Василь Степанович ознайомив з  виховною системою школи і розповів, як школа виховує культурну особистість дитини та практики роботи школи протягом 10 років в громадсько-активному русі в Україні.  Надалі робота проходила згідно  плану,  методист РМК Українець Надія Миколаївна довела до присутніх інформацію про роботу закладів освіти району в інноваційному напрямі та провела консультації  для керівників закладів освіти.

      Роботу  Борівського НВО з питання «Організація комплексного, системного виховання сучасного громадянина» презентувала Грама Наталія Миколаївна, координатор  ГАШ. Під час обговорення семінару, директор Ясногородського НВО  Шамота Люба Миколаївна поділилися  власним досвідом на прикладі роботи школи та громади села.

Учасники семінару мали можливість відвідати виховний захід «Низький уклін Вам, матері!», який показав спільну роботу школи,  фольклорного гурту «Борівчанка»  та керівника сільського клубу.

            Наступними заходами стали «Майстер-клас  з писанкарства, керівник  Давиденко Галина Андріївна, де кожен присутній із гостей отримав на пам'ять розписане яйце, зроблене руками майстра та майстер – клас  «Перукарської майстерності», керівник Грама Наталія Миколаївна.  Вихованці гуртка презентували різні типи плетіння «колосків» та створення зачісок.

           Заключним етапом  в  роботі семінару стала презентація творів  виставкової кімнати, де до уваги гостей були представлені роботи,  виготовлені власними руками учнів,  членів громади та молодіжної організації «Росток».

                                  Запрошуємо всіх бажаючих до співпраці!        

 

Переглядів: 451 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz