Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2014 » Листопад » 11 » Презентація проекту «Розвиток громад в Україні шляхом упровадження програми «Школа як осередок розвитку громади».
20:33
Презентація проекту «Розвиток громад в Україні шляхом упровадження програми «Школа як осередок розвитку громади».

    6 листопада 2014 року в м. Біла Церква  відбулась Презентація проекту «Розвиток громад в Україні шляхом упровадження програми «Школа як осередок розвитку громади».

    Мета проекту – подальший розвиток і забезпечення життєздатності Програми «Школа як осередок розвитку громади» шляхом об'єднання ресурсів із програмами розвитку освіти на місцевому рівні як ключовий елемент розвитку місцевих громад.

   Організатори семінару: Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» та Київський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Для участі були запрошені директори шкіл Макарівського, Ставищенського та Бориспільського районів.

 Учасником цієї презентації також було Борівське НВО «ЗОШ І – ІІ ступенів -дитсадок», яку представляв директор  Василь Степанович Коцюба. 

З привітальним словом до учасників звернулася в.о. ректора КОІПОПК Євгенія Миколаївна Бачинська та директор Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» Софій Наталія  Зіновіївна.

Наталія Софій окреслила свій погляд на покращення та забезпечення життєздатності громадсько-активних шкіл в Україні.

Ольга Іллівна Боярчук, завідувач навчально-методичним кабінетом виховної роботи та позашкільної освіти КОІПОПК  зупинилась на стані та перспективах програми  «Школа як осередок розвитку громади» у Київській області.

Про розвиток та організацію ГАШ виступили координатори в районах  М.В. Неруш, начальник відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації, Л.М.Некраш, методист відділу освіти Ставищенської райдержадміністрації, Н.М. Українець, методист відділу освіти Макарівської райдержадміністрації.

Найкращі практики роботи  по моделі ГАШ презентували Н.Г. Кудько, директор Гнідинської ЗОШ І – ІІІ ступенів ім.. П.Яцика, Бориспільського району, Н.М. Коваленко, директор Новосілківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Макарівського  району, І.В. Кирилюк, вчитель світової літератури Гейсиської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Ставищенського району.

 Координатор освітніх проектів ВФ «Крок за кроком» Марина Василівна Ворон презентувала цілі та завдання проекту та запросила взяти участь в новому проекті «Розвиток громад в Україні шляхом упровадження програми «Школа як осередок розвитку громади» на 2014 - 2016 роки.

    Атмосфера зустрічі була щирою і дружелюбною, адже всі учасники семінару мали нагоду презентувати власні напрацювання, висловити свої думки щодо презентованого проекту фонду «Крок за кроком» та окреслити подальші кроки у розбудові громадсько-активних шкіл регіону.

Переглядів: 616 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz