Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2017 » Жовтень » 28 » ІНТЕГРОВАНИЙ СЕМІНАР
21:09
ІНТЕГРОВАНИЙ СЕМІНАР

   27 жовтня 2017року на базі Борівського НВО проведено інтегрований семінар для заступників директорів з виховної роботи та бібліотекарів «Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності . Співпраця шкільних бібліотекарів та заступників директорів з виховної роботи як пріоритетний напрям виховання національної свідомості та патріотизму особистості». Семінар відкрила Чубукова В.М., методист РМК та Осипенко О.М.

Питання формування патріотизму як суспільної та індивідуальної цінності особистості в освітньому середовищі розкрили Суздаль Г.П., заступник директора  та  Пилипенко О.В., бібліотекар Мар’янівського НВО‚ а питання взаємодії заступника директора з виховної роботи та бібліотекаря школи в організації бібліотечних заходів національно-патріотичного спрямування розкрила Дідченко В.В. заступник директора з ВР ОЗНЗ Ч.Слобідська ЗОШ І-ІІІ ступенів‚

Про роль шкільної бібліотеки у національно-патріотичному вихованні особистості розповіла Сухенко Н.О., бібліотекар Мотижинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

У практичній частині семінару було презентовано спільні виховні проекти для формування в учнів розуміння власної національної ідентичності Шевченко Т.В., заступник директора з виховної роботи та Сліпенька Л.В. бібліотекар Липівського НВО. Цікаво було проведено  квест «Пропала булава» який підготували Скліпіс А.А., заступник директора з виховної роботи та Гребенюк Л.В., бібліотекар Ситняківського НВО з усіма учасниками семінару.

 Бібліотекар Коцюба О.К., презентувала  досвід роботи  з національно-патріотичного виховання Борівського НВО.

На інтегрованому семінарі відбувся обмін досвідом. Для учасників семінару було проведено екскурсію по школі‚ ознайомлено з роботою гуртків писанкарства та різьблення‚ гості відвідали музейну кімнату «Світлиця» та виставкову кімнати. Свій талант і творчість дарували учні Борівського НВО. Семінар було проведено на високому методичному рівні.

Переглядів: 357 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz