Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Травень » 14 » Естафета пам'яті!
12:23
Естафета пам'яті!

Ось уже 68 весну, щорічно, у травні, всі святкують день легендарної Перемоги над фашизмом в Другій світовій війні. На території п’яти сіл – Шнурів Ліс, Лисиця, Садки, Строївка та Борівка були провели виїзні мітинги – реквієми. В урочистостях взяли участь  учні 6-8 класів, вчителі, представники Борівської сільської ради, депутат районної ради Дорошенко Юрій Максимович, генеральний директор ТОВ «Полісся - 2010» Шабаш Леонід Станіславович та громади населених пунктів.

Віддаючи данину пам'яті збирались місцеві жителі  в святих для кожного з нас, місцях, де стоять обеліски та пам’ятники героям і загиблим у цій страшній війні. З вітальними словами в селі Лисиця, Садки, Строївка звернувся директор Борівського НВО Коцюба В.С. та депутат районної ради Дорошенко Ю.М. Учні місцевої школи привітали всіх і нагадали про страхіття війни, наказали берегти мир.  В Борівці,  в центрі села, біля пам'ятника загиблим солдатам виступ зробила сільський голова Королькова Л.А. Присутні на мітингу вшанували всіх загиблих односельчан поіменно хвилиною мовчання та поклали квіти на могили загиблих воїнів. Настоятель Борівської церкви отець Роман відслужив панахиду по  загиблим воїнам.

 В Борівці цього року тільки троє бойових учасників війни мали змогу бути присутніми на урочистих заходах та віддати шану своїм загиблим побратимам. Це свято зі сльозами на очах. Напевно, немає жодної родини, якої не торкнулася безжальна правиця війни. Тисячі воїнів пішли на фронт, тисячі наших земляків працювали в тилу. На захист Вітчизни піднялися всім народом і відстояли право на мирне життя. Як ми розпорядилися цим головним завоюванням, чи змогли бути гідними Великої Перемоги?

Таке питання повинен задати собі кожен. Берегти свою Батьківщину, бути патріотом.  



 

 

Переглядів: 516 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz