Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Січень » 10 » Естафета пам'яті!
10:52
Естафета пам'яті!
 

9 Травня, саме в цей день делегація в складі сільського голови Королькової Л.А., секретаря сільської ради Ковальчук Н.М., депутата районної ради Дорошенко Юрія Максимовича, директора НВО Коцюби В.С., педагога – організатора Мощик Т.М. та учнів 5 – 7 класів на території п’яти населених пунктів – Шнурового Лісу, Лисиці, Садки, Строївки та Борівки провели виїзні мітинги – реквієми. Віддаючи данину пам'яті збирались місцеві жителі населених пунктів в святих для кожного з нас, місцях, де стоять обеліски та пам’ятники героям і загиблим у цій страшній війні.

Одиниці учасників війни прийшли до пам’ятників. В основному більшість присутніх це діти та внуки героїв. В Шнуровому Лісі зумів прийти Сопленко Іван Олександрович, на Лисиці не стало уже Янішевського Антона Андрійовича. У Строївці в цьому, році також не стало Зузанського Володимира Мар'яновича, але приїхали їх діти та онуки з різних куточків України.

В Борівці теж не багато залишилось ветеранів. Цього року тільки четверо бойових учасників війни мали змогу бути присутніми на урочистих заходах та віддати шану своїм загиблим побратимам. Виступ директора школи Коцюби В.С. в Шнуровому Лісі, Лисиці, Борівці та секретаря сільської ради Ковальчук Н.М. в Садках та Строївці та депутата районної ради Дорошенко Юрія Максимовича були доповнені виступами учнів школи Борівської школи. І як лейтмотив звучали слова в кожному селі «Ми – ваші діти і онуки – схиляємо голови перед вашим величним подвигом. Вам доземний уклін і вдячність за те, що ми можемо жити, працювати і творити у незалежній державі».

Переглядів: 399 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz