Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Червень » 11 » Друзі у нас в гостях!
16:40
Друзі у нас в гостях!

         Початок нового табірного  тижня  розпочався приємною несподіванкою. До нас у школу завітали друзі із сусіднього села  Комарівка, а саме 20 вихованців з оздоровчого табору при Комарівській школі. Більше тижня  вони подорожують на шкільному автобусі по багатьом пам’ятним місцям нашої Київської області та побували в різних музеях і виставках. Виявляється, що поруч є Борівська школа, яка може запропонувати їм витвори мистецтва, які подарують насолоду при їх огляді, та  отримати задоволення від спільної роботи під час  майстер – класу з чудовими та привітними «умільцями».

          Веселі усмішки….  Цікава екскурсія по школі,  де заступник директора школи Г.А. Давиденко, яку по – праву називають «головною майстринею» запросила гостей відвідати виставку кращих робіт учнів школи та молоді  села. Тут дітвора з вихователями  побачили роботи,  деякі з них можна назвати «шедевром». Все це надзвичайно сподобалося нашим гостям. Вони отримали нагоду побачити виготовлені юними майстрами вишиванки, обереги, картини виліплені з тіста і пластиліну, дерев'яні фігурки улюблених героїв з казок, гончарні вироби й самоткані полотна, писанки й обереги… А потім майстер – клас з різними видами мистецтва, де учні школи Пальгуй Наталія, Кириєнко Марія, Колос Настя, Каменчук Діана, Качан Владислав працювали наставниками разом з волонтерами  гуртків  Давиденко Г.А., з писанкарства та розпису на бересті, Шупик М.В. в різьбленні по дереву і  Коцюба В.С. з гончарного мистецтва.

         Зі слів дітей та вчителів, вони весело провели час, дізнались багато новенького та зробили власними руками «творіння»: писанки, вироби з глини, берести та повезли свої «шедеври» додому.

          А ми задоволені, що можемо частинку своїх знань передати небайдужим людям, які цінують народне мистецтво. І наостанок слова подяки висловили колективу нашої  школи та обіцяли приїхати ще раз, щоб  закріпити  набуті навички в роботі з яєчною шкарлупою, глиною, деревом, берестою та освоювати нові види мистецтв, якими володіють наші шкільні  майстри. Діти активно спілкувалися, адже саме в роботі знаходяться справжні друзі. Ці зустрічі обов’язково  матимуть продовження.

З дня на день ми чекаємо зустрічі з Ситняківською школою. Для них будуть проведені аналогічні форми роботи. А наступними кроками заплановано презентацію та майстер-клас перукарського гуртка у стінах Комарівської школи.

 Пропонуємо співпрацю та партнерство й іншим школам району. Завітайте до нас!

Переглядів: 462 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz