Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2018 » Червень » 6 » Візит до школи нових друзів
21:56
Візит до школи нових друзів

    6 червня 25 вихованців Ситняківського НВО"ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок" в  супроводі вчителів з дружнім візитом відвідали Борівську школу.

Ми запропонували їм оглянути витвори мистецтва зроблені руками наших учнів, які подарують насолоду при їх огляді, та отримати задоволення від спільної роботи під час майстер – класів з чудовими та привітними «умільцями». Цікава екскурсія по школі, де заступник директора школи по виховній роботі Зозуля Вікторія Леонідівна запросила гостей відвідати виставку кращих робіт учнів школи та молоді села‚ де побачили виготовлені юними майстрами вишиванки, обереги, картини виліплені з тіста і пластиліну, дерев'яні фігурки улюблених героїв з казок, гончарні вироби й самоткані полотна, писанки й обереги.

  • Наступним етапом стали майстер – класи з різними видами мистецтва, де учні школи працювали наставниками разом з волонтерами гуртків Давиденко Г.А.- з розпису на бересті та писанкарства‚ Грама Н.М.- перукарського мистецтва‚ Шупик Микола з різьблення‚ Коцюба В.С. з гончарного мистецтва. Зі слів дітей та вчителів, вони весело провели час, дізнались багато новенького та зробили власними руками «творіння»: вироби берести та глини, та повезли свої «шедеври» додому. А ми задоволені, що можемо частинку своїх знань передати небайдужим людям, які цінують народне мистецтво. Діти активно спілкувалися, адже саме в творчій роботі знаходяться справжні друзі. Згодом будемо мати більш тісні зв'язки між нашими освітніми закладами.

Ці зустрічі обов’язково матимуть продовження.

Переглядів: 298 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz