Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Чемпіонський десант у шкільному спортзалі!
23:02
Чемпіонський десант у шкільному спортзалі!

Зовсім недавно в стінах нашої школи почала працювати спортивна секція з панкратіону. Вихованці київського клубу «Кратос», тренер-волонтер Матусевич Андрій, а допомагає йому  Андрій Чичур заклали нашим гуртківцям уміння ведення спортивної боротьби.

Діти та дорослі, які відвідують секцію панкратіону постійно розвивають його на кожному занятті. За короткий період часу гуртківці отримали досить непогані знання та навички цієї цікавої боротьби.

   Наскільки готові гуртківці до змагань та до турнірів із суперниками з інших клубів?

8 грудня 2013 року відвідали секцію з панкратіону та  проведено  Майстер-клас  за участі  Вовк Сергія Леонідовича, майстра спорту України по боксу, кандидата в майстри по вільній боротьбі, чемпіона Збройних Сил по самбо,

Олійник Олексія Анатолійовича, майстра спорту по самбо, майстра спорту по панкратіону, переможця Всеукраїнських та міжнародних турнірів по змішаним єдиноборствам,чемпіона світу,

Кролікова  Максима,  чемпіона світу з панкратіону та Кривенюк Владислави,  чемпіона України з панкратіону.

   Гості розповіли  про таємниці цієї боротьби  дітям та провели огляд їхньої майстерності, що найголовніше, як потрібно працювати над собою для того, щоб домагатися високих результатів. Найцікавішим для дітей виявилося те, що незабаром гуртківці отримають комплект кімоно та спортивні мати для занять у спортивному залі школи та подальшу підтримку з боку спортивного клубу «Кратос».

   Учні школи залишилися задоволеними і з нетерпінням чекають коли гості запросять до участі в товариських змаганнях у спортивних залах столиці. А головною нагородою для юних спортсменів стали фотографії у колі відомих спортсменів України.

Ось такий був день відвідин чемпіонів  у Борівській школі !








































Переглядів: 357 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz