Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2015 » Березень » 2 » Бути поруч з тими, хто втратив рідних на Майдані
22:38
Бути поруч з тими, хто втратив рідних на Майдані

 

Минув рік з дня Революції Гідності. Минув рік і  від трагічних подій на Майдані, де загинула Небесна Сотня, захищаючи свою і нашу свободу та право гідно жити у власній Батьківщині. Складається враження, що пройшла ціла історична епоха: змінились люди, вмить подорослішала молодь, продовжують до сліз зворушувати маленькі діти своїми великими вчинками. За цей рік всі змінилися. Вчительський, учнівський колектив Борівської школи палко відгукувався на події в країні: передавали захисникам Вітчизни кошти, продукти,  одяг, організовували виставки – продажі власних виробів, акції.

Україна відстоює свою незалежність! Щоправда, надто дорогою ціною: найвідданіші поборники волі тепер на небесах.

27 лютого 2015 року  відбулася зустріч з Галиною Алімпашівною матірю Героя Небесної Сотні, випускника нашої школи Поздняк Андрія, який загинув  в ім’я кращого майбутнього як  істинний патріот!  

 Зустріч відбулася в актовій залі школи. Директор школи Василь Степанович зробив акцент на значимості цієї зустрічі. Адже Андрій, це учень нашої школи, він є взірцем патріотизму для всіх нас. Присутні вчителі та учні школи вшанували пам'ять про Андрія хвилиною мовчання. Серед учнів панує затишок та дружня атмосфера. З яким трепетом  учні доторкаються до зірки Героя України, читають у строгому формулярі  Указ Президента України про посмертно присвоєння Андрію звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка». Це дійсно вражає. Виступали вчителі школи, які відмітили чудові якості Андрія. Ми зібрались разом, щоб  допомагти зрозуміти, що люди, які втратили рідних, не одні. Говоримо про те, що ці жертви не даремні. Потрібно бути просто поруч! Це не легко, але потрібно заради свого майбутнього, своїх дітей,  рідних та близьких. У цьому можуть допомагати сім’я, друзі, школа, церква. 

Ми не маємо жодного права опускати зараз руки, зневірюватись у своїй силі духу, адже Україна вже почала переломну сторінку в історії, всі жадають перемоги.  Честь і шана тим, хто відійшов у небуття, але пам’ять про яких вічно житиме у наших серцях!

 Герої не вмирають!  

 

 

Переглядів: 311 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Годинник
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
.

...
Створити безкоштовний сайт на uCoz